Met kinderen naar Orlando

Orlando is uitermate geschikt voor kinderen. Welk kind is er nou niet gek op Pretparken? In  Orlando vind je heel veel pretparken. Een echte droom voor kinderen.

Universal Studios universal ingang
Waan je even in de wereld van je favoriete film en voel je een echte filmster. De attracties in Universal Studio’s zijn allemaal gebaseerd op bekende films. Zo heb je de attractie Men In Black, aliën attack waarbij de als bezoeker op allerlei doelen mogen schieten. Er zijn simulatieritten die zijn gebaseerd op The Simpsons of Despicable me (verschrikkelijke ikke)

 

seaworldSeaworld Orlando
Seaworld is wereldwijd bekend als parken waar je de meest bijzondere zeedieren kunt vinden, zo ook hier in Orlando. Er worden hier uiteraard dolfijnen- en orkashows gegeven. Manta is een achtbaan waarbij als het ware een ritje op een reuzenmanta nabootst. Daarnaast zijn er ook 4D-films die worden vertoont en er zijn openluchttheatershows. Let op bij de dolfijnen en orkashows, op de eerste rijen is er een kans om nat te worden doordat de dieren spetteren. Deze plaatsen worden aangegeven als wetzone.

Disney World disney kasteel drie
Als je met kinderen in Orlando bent moet je natuurlijk naar Disney. Het Disney park in Orlando is de grootste van alle Disney parken ter wereld. Het park bestaat in totaal uit vier pretparken en twee waterparken. Het park heeft vijf themalanden, Magic Kingdom, Adventureland, Fantasyland, Tomorrowland en Frontierland. Daarnaast zijn er ook nog de waterparken Blizzard Beach en Typhoon Lagoon. In Blizzard beach heb je zelfs een berg met een skischans. Alle attracties zijn gebaseerd op Disneyfilms, personages etc. Je kunt ook in Disney overnachten, er zijn twintig hotelcomplexen op het terrein.

Toegangsprijzen en openingstijden

Universal Studio’s
Als je naar Universal Studio’s en Islands of Adventures , een zusterpark van Universal ,wilt betaal je voor volwassenen $ 128.00 en voor kinderen$ 122.00 kwijt. Wil je alleen naar Universal Studio’s dan betaal je $ 92.00 voor volwassenen en $86.00 voor kinderen. De parken zijn elke dag om 9.00 uur open, de sluitingstijden varieren maar is sowieso altijd tot 18.00 uur geopend, kijk van te voren even op de website.

Seaworld
Bij Seaworld betaal je $ 82.00 voor volwassenen en $ 77.00 voor kinderen. Combineer je je bezoek aan Seaworld met een bezoek aan Busch Gardens dan betaal je $ 99.00 en kun je allebei de parken in. Het park is elke dag om 9.00 uur geopend en sluit om 18.00 uur. Let op dat je hier ook $14 betaald aan parkeerkosten.

Disney World
Het park is het hele jaar open en je kunt altijd vanaf 9 uur terecht, de sluitingstijden variëren. De entreekosten voor dit park liggen voor volwassen rond de $ 95 per persoon en voor kinderen $ 89. Meerdaagse passen maken de entree iets goedkoper. Let op, de prijzen zijn per park!

Kijk ook eens naar de zogenaamde Hopper passen, hiermee kun je vaak meerdere parken combineren waardoor het goedkoper wordt.
Let op! De leeftijd voor kinderen is van 3 tot 9 daarna betalen ze de volwassenen prijs!