Pretparken

Disney Worlddisney kasteel twee
In Orlando vind je een aantal pretparken, de bekendste is uiteraard Disney World. Disney World is nog veel groter dan Disneyland in Parijs. Disneyworld bestaat in totaal uit vier pretparken en twee waterparken. Er bevinden zich allerlei attracties in Disney stijl. Het park bestaat uit allerlei werelden en thema’s. Gegarandeerd een succes met en zonder kinderen.

kennedy spaceKennedy Space Center
Dit is de lanceerbasis van onder andere de vluchten van de Apollo. Het Kennedy Space Center is een park zo groot als de provincie Flevoland. Op het park vind je onder andere raketten en spaceshuttles waarin je ook kunt kijken. Verder zijn er tentoonstellingen en als je geluk hebt is er ook nog eens een lancering van een raket.

 

Universal Studio’suniversal
Waan je even een echte filmster op de set van bekende films als The Mummy, Men In Black, Shrek en vele anderen. Bij Universal Studio’s zijn vele bekende filmscènes nagebouwd. Je vind hier verschillende attracties,3d films,optredens en shows. In de attractie Disaster film speel je als het ware in een film, die gelijk daarna te zien is.

Kortom, in Orlando is genoeg te beleven voor het hele gezin.