Verblijf

Hotels
In Orlando kun je uiteraard verblijven in een van de Disney hotels of resorts. Vooral met kinderen is dit een leuke plek om te verblijven. Ben je op zoek naar een wat meer volwassen hotel, dan heb je uiteraard ook voldoende keuze. Er is veel keuze op het gebied van hotels, van heel luxe en duur tot goedkoop.

Vakantiehuizen
In de regio zijn veel vakantiehuizen of appartementen te vinden, deze variƫren van huizen die zijn aangeboden door professionele bedrijven tot huizen die worden aangeboden door particulieren. Een leuke optie omdat je dan ook eens een Amerikaans huis van binnen ziet. Als je een huis huurt is het wel aan te raden om een auto erbij te huren.

appartement orlando

Campings/campers
Een hele leuke manier om Orlando en andere steden in Florida te ontdekken is met een camper, in Amerika wel RV genoemd. Je kunt hiermee door de provincie trekken in je eigen tijd en je bepaald zelf waar je naartoe gaat. In Orlando vind je voldoende campings en camperplaatsen om te overnachten. Er is zelfs een Disney camping. Zorg er wel voor als je met de camper de stad in wil gaan dat je van te voren al hebt gekeken naar RV parkeerplaatsen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan in het verkeer.